Luxe Boerderij Villa

Even weg in eigen land …..ondanks Corona Van Harte Welkom!

Mochten jullie als gezin/ huishouden op zoek zijn naar een mooie vakantie-locatie informeer naar onze mogelijkheden en vraag een offerte aan.

Luxe Boerderij Villa 

Groep-accommodatie 

We bieden een luxe accommodatie speciaal geschikt voor volwassenen.

De volledige Luxe Villa kan voor diverse doelgroepen volledig worden afgehuurd:

  • Teambuilding-Bedrijfsuitjes-Vergaderingen-Trainingen
  • Opleidingen- Cursussen-Workshop
  • Vrienden & Familie bijeenkomsten/ vakantie

De luxe villa beschikt over een grote maar sfeervolle zaal De veelzijdige sfeervolle zaal bestaat uit verschillende gedeelten nl. een lounge hoek een leeshoek en heeft een extra grote smart TV en een fraaie open keuken. Het activiteiten gedeelte wordt afgescheiden door een ruime bar. De luxe keuken is voorzien van een koffiezetapparaat, cooker, magnetron-combioven en heteluchtoven.

Er is een groot 5 pits gastoestel met afzuigkap, een koelkast en vrieskast 2 afwasmachines en een compleet keukeninventaris. Sanitaire voorzieningen op de begane grond bestaan uit 2 toiletten en een ruime badkamer met wastafel, toilet en douche. Deze badkamer beschikt over een alarmkoord en voldoet aan de eisen voor mindervaliden. De villa heeft op de bovenverdieping  luxe 2 persoonskamers met eigen complete badkamers. Daarnaast is er een suite met adembenemend uitzicht over de weidse landerijen De suite beschikt over een luxe badkamer met whirlpool dubbel wastafel dubbele douche met regendouche en toilet. De bovenverdieping is speciaal voor mindervaliden te bereiken via de lift.