Over ons

Even voorstellen

Wij zijn Ted en Carlien de grondleggers van Recreatie Hoeve Happy Balanz. Als eigenaren zijn we het directe aanspreekpunt en verzorgen de arrangementen. We doen alle werkzaamheden samen en waar nodig met specialisten of invalkrachten. Tevens bieden we de mogelijkheid aan werkzaamheden voor vrijwilligers en mogelijk stagiaires.

Onze slogan is Bewust genieten en Natuurlijk ontspannen! Wij streven ernaar om onze gasten het allerbeste en mooiste te laten ervaren!

In april 2016 gooiden we beiden volledig het roer om. Na een Europese zoektocht kochten we uiteindelijk onze boerderij in Welsum. Een boerderij uit 1859 met een aantal bijgebouwen. We hebben er in bijna 2 jaar tijd een multifunctioneel recreatiebedrijf van gemaakt, voorzien van verschillende terrassen, een heerlijke tuin, een vakantiehuis, verschillende wellness mogelijkheden zowel binnen als buiten. Bij ons kun je terecht voor B&B vakantieverblijf, groepsaccommodatie, bedrijfsuitjes, vergaderen en wellness en coaching. We onderscheiden ons verder door aanvullende faciliteiten en specialiteiten. Onze hoofdlocatie  is speciaal geschikt voor volwassenen, bedrijven, en mindervaliden. Ons vakantiehuis met veranda is tevens zeer geschikt voor familie/gezinnen met kinderen, vriendengroepen. Het vakantiehuis is authentiek en sfeervol voor creatieve doeleinden workshops en cursussen.

1Marian verkleind juni 18 (80)