B&B

Hoeve Happy Balanz biedt B&B en de mogelijkheid voor 1 of meerdere nachten logies & ontbijt

Accommodatie:

Recreatie Hoeve Happy Balanz Welsum in Overijssel aan de grens van Gelderland biedt een luxe Bed & Breakfast met Wellness-Faciliteiten. Deze luxe accommodatie is tevens geschikt voor mindervaliden. Er kan gebruik gemaakt worden van een sfeervollesuite met zeer luxe badkamer, er zijn luxe 2 persoonskamers en ook authentieke 2-4  persoonskamers ( familiekamers) met eigen luxe sanitair.Met veel aandacht verzorgen wij een gezond en gevarieerd ontbijt in de prachtige sfeervolle zaal of in het authentieke tuinhuis met veranda. Onze B&B of logies & ontbijt is uitermate geschikt voor een nacht maar zeker geschikt voor een lang weekend een midweek, maar is natuurlijk ook te boeken als een volwaardig vakantieverblijf.

We hebben bewust gekozen voor een luxe accommodatie met aanvullende mogelijkheden. Een sfeervolle suite met jacuzzi en regendouche, luxe kamer met badkamer of een kamer met grote badkamer geschikt voor mindervaliden. Er kan gekozen worden voor onze wellness-activiteiten zowel binnen als buiten in de wellnesstuin. Ook kunt u gebruik maken van specialiteiten zoals  een heerlijke ontspanningsmassage, hotstone of klankmassage. (zie specialiteiten) We bieden vanuit onze accommodatie de mogelijkheid voor fietsverhuur.

Koninklijk slapen:

Als slaapcomfort bieden we een luxe boxspring met topper. De bedden  zijn  2.00 of 2.10 lang en 90 of 1.80 breed. De bedden zijn gekozen uit een zeer hoogwaardige collectie. We hebben gekozen voor het ultieme Scandinavische slaapgevoel voor een bijzondere ervaring en herinnering.

Mail of bel ons gerust voor de gewenste wensen en mogelijkheden.