Nieuws

2 Laadpalen elektrisch rijden

Nieuw 2 Laadpalen voor Electrische Auto’s 

Duurzaam daar doe je aan mee!

Al geruime tijd werd ons door onze gasten en businessgroepen gevraagd of wij de mogelijkheid bieden om tijdens het verblijf bij ons hun elektrische auto’s op te laden. We hebben resource gedaan en een mogelijkheid gevonden om dit toe te voegen aan onze faciliteiten.

Sinds 23 mei hebben we onze luxe accommodatie uitgebreid met 2 elektrische laadpalen op onze eigen parkeerplaats. Zo kunnen onze gasten in alle rust kunnen genieten van hun verblijf bij ons. Ze kunnen met opgeladen auto hun activiteiten in de omgeving bezoeken of bij vertrek met een gerust hart met volle accu terug rijden naar huis.

 

 

Tijd voor vernieuwing

Vernieuwing authentieke kapschuur!

Onze oude kapschuur speciaal voor privé gebruik, vroeg al jaren om nadrukkelijk om een stevige opknapbeurt. Door de twijfel rond de corona crisis hebben we gewacht tot deze periode weer naar een normalere situatie is terug gekeerd. De schuur was in de oorlog door brand verwoest en ook opnieuw opgebouwd. De herbouwde schuur zat constructief goed in elkaar. Inmiddels 2022 hadden wij onze twijfel over de overleving van de schuur. Tot het voorjaar was de schuur gelukkig opgewassen tot harde wind en storm. Het oude rode asbest dak gaf ons duidelijk aan dat we actie moesten ondernemen. We wilden voorkomen dat de stormen sterker zouden worden dan de standvastigheid van de schuur. Dus het asbest dak werd professioneel verwijderd en de schuur werd in de stijl van het voorste gedeelte wat in 2018 was vernieuwd ook opgeknapt! De parkeerplaats is aangepast en in het voorjaar van 2023 zal er een nieuwe groenstrook volgen om de natuurlijke uitstraling weer te versterken. We zijn er trots op en blij mee!

 

 

 

Happy Balanz

Happy Balanz in volle gang!

Inmiddels draait ons bedrijf op volle kracht en hebben we een mooie verhuur mix van business en de particuliere markt. Opa’s en oma die hun kinderen en kleinkinderen een weekendje mee uitnemen en kiezen voor onze luxe locatie en het mooie Welsum. Of vriendengroepen die samen een weekendje uit gaan. Business groepen maken optimaal gebruik van de gemakken van onze accommodatie waar ze binnen en buiten activiteiten kunnen combineren. Pittige teambuilding waar bokslessen zelfs de revue passeren. Een database groep uit Amsterdam hield het 7 nachten en 8 dagen vol om een nieuw programma te ontwikkelen. Ontspannen in de tuin en het wandelen of  hardlopen in de mooie omgeving. We zijn zeer positief verrast dat de ontwikkeling  voldoet aan ons business-plan. De afwisseling van mensen en thema’s maakt ons werk tot een mooi avontuur waar we veel nieuwe processen de revue passeren..

Onze wellness tuin met jacuzzi buitendouche en sauna, het speelveld met jeu de boules baan zijn naast de recreatieactie mogelijkheden een waardevolle aanvulling. Kerst en Oud en Nieuw was  gezellig bezet met mensen van Denemarken, Duitsland en Nederland. In de loop van het jaar zullen we de werkzaamheden van de overige gebouwen oppakken om er een mooi totaalplaatje van te maken. .   Wordt vervolgt…..