Meetingbreaks

Op aanvraag zijn onderstaande meetingsbreaks voor bedrijven en groepen te boeken.

 

Touwtrekken

Het ouderwetse touwtrekken zal weer bewust een beroep doen op de persoonlijke kracht en de fysieke mogelijkheden die mensen bewust of onbewust in zich hebben. Het gaat om de emotie van willen winnen ergens voor gaan. En dit als groep bereiken. Het gaat erom hoe lang je het vol houdt de winnaar te zijn en wat er met je gebeurd als je verliest. Een groepsproces waar je leert om samen heel sterk te zijn of samen om te kunnen gaan met verlies of emoties en de zwakte om te leren zetten in creativiteit en nieuwe doelen.

Familie opstellingen/ Organisatie opstellingen  (Bert Hellinger)

Het doel van Familieopstellingen is het inzicht krijgen in de geestelijke en lichamelijke blokkades die we bewust en onbewust als zichtbare en onzichtbare loyaliteiten meedragen. Door bewustwording en inzicht kan herstel in de orde der liefde ontstaan zoals Bert Hellinger dat noemt. Rust, duidelijkheid en overzicht zullen de basis versterken. Een organisatie is net als een familie een complex fenomeen voor het totale systeem is het is vaak moeilijk vaste patronen in een familie of organisatie te doorbreken en een nieuwe koers te varen. We kunnen zowel als familie of organisatie verstrikt raken in patronen van systemen wat zich kan uiten in lichamelijke of geestelijke klachten. Er kan dan een gebrek aan productiviteit komen of de creativiteit kan langzaam gaan verstikken. We leren hoe we kunnen omgaan met belemmerende patronen binnen een organisatie. Maar het geeft tevens duidelijkheid over de plek die we kunnen innemen als persoon of organisatie en vanuit welke positie we optimaal kunnen functioneren.

Shoveltrack: Het stuur in eigen hand

Er moeten diverse opdrachten worden uitgevoerd om te komen tot het versterken van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Het begrijpen dat het leren omgaan met nieuwe technieken, nieuwe mensen, of moeilijke communicatie, belangrijker is dan dit soort processen af te wijzen of uit de weg te gaan. Het zal zeker een positieve uitwerking hebben op het groepsproces. Mensen zullen in het dagelijks leven meer mogelijkheden hebben om uitdagingen aan te durven gaan omdat ze door deze workshop bewust geleerd hebben om het stuur in eigen hand te nemen.

Conditietraining

Conditie training als groepsproces kan als binnen of buitenactiviteit plaats vinden. Het opwarmen van het lichaam wordt vervolgd door fitness oefeningen of dansoefeningen zonder apparaten. Er zijn geen fitness materialen nodig er wordt zo nodig gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Het is geschikt voor mensen met alle vormen van conditie. Het gaat om het voelen en ervaren van je grenzen en mogelijkheden. Het wordt afgesloten met een rustige cooling-down oefening.

Zumba training

Zumba is geschikt voor alle leeftijden en niveaus en gaat niet om techniek maar om plezier! Het is dansend doen zonder denken! Het is leuk, het is anders, het is makkelijk te volgen, het is effectief en je het geen partner nodig!  Met Zumba worden snelle en langzame ritmes afgewisseld. Zumba combineert Latijns-Amerikaanse muziek en andere wereldmuziek met unieke en exotische dansbewegingen. De dansstijlen salsa, merengue, cumbia, reggeaton, samba, calypso, buikdansen en nog veel meer…..komen voorbij.
Iedere les geeft een feestelijk gevoel en zonder dat je het weet verbrandt je veel calorieën. Na een paar weken voel je dat je conditie verbetert en dat je meer plezier krijgt in je lichaam.

De kracht van Energie en Intuïtie

In de workshop werken met energie zal ervaren worden hoe je je persoonlijke energie kan voelen en hoe je het kunt gebruken en toepassen Als hebt geleerd hoe je energie kunt ervaren leer je hoe je energie kan versterken en verbinden met anderen. Maar ook hoe je creativiteit kunt activeren en je scheppende krachten kunt versterken. Je leert hoe je positieve energie kan gebruiken als speerpunt om je doel te bereiken en wensen te vervullen.

Werken met klankschalen

In deze workshop gaan we werken met veel verschillende soorten Tibetaanse en Nepalese klankschalen en de gong. In de meeting Break worden de klanken op allerlei verschillende manieren ervaren. Er wordt persoonlijk en in groepen gewerkt met de schalen en de gong. De workshop zal worden afgesloten door een klankconcert waardoor een diepe ontspanning zal zorgen voor verruiming van de geest en een versterking in de energie.

Tai Chi

Tai Chi is een Chinese bewegingsleer, die haar oorsprong vindt in de Chinese vechtsport. Het doel is ontwikkelen vanuit een natuurlijke groei. Het kan als binnen of buitenactiviteit worden aangeboden.

Het is werken aan een betere fysieke en mentale conditie. Het gaat om het bewust ervaren van lichaamsenergie. Het bevordert tevens het verbinden en versterken van de groepsenergie. De rode draad is het ervaren van innerlijke rust door eenvoudige oefeningen en bewegingen. Het ont-strest en zorgt voor een natuurlijk herstel in de balans tussen geest en lichaam. Bijzonder geschikt als meeting break en zeer geschikt voor mensen die beter willen omgaan met stress, spanning en onrust.