Mindervaliden kamer

Mindervaliden kamer:

Wij weten uit ervaring dat het voor mindervaliden soms lastig is om een aangepaste kamer of een verblijf met lift te vinden. Bij ons hebben we speciaal rekening gehouden met mindervaliden. De kamer en badkamer zijn uitermate geschikt voor rolstoelen en het gebruik van een rollator. We beschikken over een lift en een kamer met een speciaal ingerichte badkamer. Of het nu gaat om een nachtje een vakantie of een bedrijfsuitje bij ons is er de mogelijkheid.

Deze kamer ademt een luxe sfeer uit en zoals alle kamers hebben ze de landelijke uitstraling gemeen. Zoals alle kamers is ook deze kamer voorzien van een luxe box- spring van een zithoekje en 4 kamers hebben een houtenwerkblad waaraan je kunt werken, lezen of ontspannen kunt genieten van een hapje of drankje. Tot de kamerfaciliteiten behoren: Koffie-theevoorzieningen, minibar, garderobe voor kleding- schoenen en koffer, haardroger, wc, badkamer, verwarming, kabeltelevisie met uitgebreid pakket.

MIVA badkamer:
De extra grote badkamer is naast alle basis voorzieningen volledig aangepast voor mindervaliden. Deze badkamer heeft de juiste draaicirkel voor rolstoelen.