Wellness behandelingen

Wellness behandelingen

Ontspanningsmassage

Elke lichaamsmassage geeft een vorm van ontspanning, waardoor het lichaam gemakkelijker kan functioneren. Een zeer ontspannende vorm van massage is energetische lichaamsmassage, een zachte subtiele vorm van massage die zich afstemt op de werking van het lichaam. Het resultaat kan versterken door te werken rustgevende olie.

Voet of Handmassage

Hand en/of voetmassage heeft een ontspannende werking op het hele lichaam. Iemand die door pijn of andere reden liever niet te intiem wil worden aangeraakt is dit een geweldige vorm van ontspanning.

Klankmassage

De klank die voortkomt uit klankschalen en de gong communiceert onbewust en bewust met oorspronkelijk menselijke energie. De klankmassage heeft een helende werking. In volledige ontspanning ontstaat een natuurlijk herstel in de energie tussen lichaam en geest.  Een waanzinnige beleving.

Hotstone massage

Speciale basalt stenen worden gebruikt bij een hotstone-massage en geven door druk, warmte en massage een diepe ontspanning. Het is geschikt voor mensen met spierspanningen door ziekte, stress of door over/ onder belasting van het lichaam.

Tarieven 

30 minuten  € 50,-

45 minuten € 60,-