Luxe vergadervilla

Luxe vergader villa


Luxe vergadervilla nabij Deventer en Apeldoorn & comfortabel overnachten.

Onze slogan is Bewust genieten en Natuurlijk ontspannen! Wij streven ernaar om onze gasten het allerbeste en mooiste te laten ervaren. Dat een bezoek aan ons verblijf een positieve bijdrage levert aan het inhoudelijk succes van de vergaderdagen.

Happy Balanz is een sfeervol  ingerichte accommodatie en zeer milieu bewust gerenoveerd. Dankzij het comfortabele meubilair en alle extra’s zeer  geschikt om per dagdeel te vergaderen. Luxe kamers voorzien van badkamer maken de locatie uitermate geschikt voor meerdaagse trainingen, bedrijfsuitjes, teambuilding en zakelijke bijeenkomsten. Het is uitermate geschikt voor 24-32 of 56 uur- vergaderingen met aanvullende rustgevende overnachtingen.

Binnen en Buiten vergaderen

In onze sfeervolle accommodatie is authenticiteit aangevuld met luxe, en zowel binnen als buiten vergaderen behoort tot de mogelijkheden. Maar liefst 3 vertrekken met verschillende sferen kunnen worden gebruikt om te vergaderen of voor andere activiteiten. Er zijn luxe vergaderstoelen en een grote 10 persoonstafel aanwezig. Daarnaast beschikken we ook over kleinere tafels die in de gewenste setting kunnen worden opgesteld.

Lounge Hoek

Een heerlijke loungehoek rondom de kachel voor een goed gesprek of gezellig napraten aan de bar behoort tot de mogelijkheden. De grote sfeervolle tuin en mogelijk de wellnesstuin kan worden gebruikt om business en ontspanning te combineren.

Faciliteiten en Extra’s

De beamer , smart TV een whiteboard of flipoverbord staan klaar voor gebruik. De bijzondere serre heeft uitzicht op de landerijen. Deze recreatieruimte is voorzien van pooltafel- tafeltennistafel-dartboard-loungeruimte-leestafel. Van hieruit kunnen allerlei binnen en buitenactiviteiten plaats. Er is een massagestoel die kan bijdragen tot rust en ontspanning.  Ook dit verblijf is voorzien van luxe stoelen en meubilair, waardoor dit tevens een aangename plek is om in alle rust te vergaderen.

Ontspannen in de Wellnesstuin

Naast de zonneterrassen kun je bij ons heerlijk ontspannen in een besloten Wellnesstuin. De bijzondere tuin is voorzien van een buitensauna, jacuzzi, buiten douche, heerlijke ligbedden en een veranda. Na een dag brainstormen is deze beleving meer dan luxe en bovendien versterkt het de natuurlijke ontspanning en innerlijke rust.

Bijzondere ligging en bereikbaarheid

Toe aan wat frisse lucht? Op nog geen 200 meter lopen ligt het geweldige natuurgebied de IJsselvalei.  Geniet van een prachtige wandelroute door de het mooie landschap en langs de IJssel.  Dankzij de centrale ligging in de stedendriehoek Zwolle, Deventer, Apeldoorn en de bijzonder creatieve en innovatieve ideeën, is de accommodatie geschikt gemaakt voor vele recreatie & business doeleinden. Kortom een inspirerende locatie voor ( meerdaagse) trainingen, vergaderingen, bedrijf-uitjes en zakelijke bijeenkomsten.

Tarieven 

Vraag een op maat gemaakte offerte aan.