Luxe vergadervilla

Luxe vergadervilla

Voor een prachtige locatie in een natuurlijke rivierenlandschap van de IJsselvallei vindt u bij ons een uitstekende ruimte om per dagdeel een dag of meerdere dagen te vergaderen waar ook luxe overnachtingen mogelijk zijn. Tevens is onze locatie zeer geschikt voor teambuilding, meerdaagse trainingen of bedrijf-uitjes.

Onze slogan is Bewust genieten en Natuurlijk ontspannen! Wij streven ernaar om onze gasten het allerbeste en mooiste te laten ervaren en dat een bezoek aan ons verblijf een positieve bijdrage levert aan het inhoudelijk succes van de vergaderdagen.

Wij verzorgen op verzoek ook trainingen- familieopstellingen- organisatieopstellingen (Bert Hellinger) en teambuilding activiteiten Voor de ontspanning is er de mogelijkheid om het arrangement aan te vullen met meetingbreaks.

Vanuit de recreatieruimte  vinden de activiteiten plaats. Deze bijzonder serre met uitzicht op de landerijen is voorzien van een pooltafel een tafeltennistafel een dartboard en een heerlijke loungeruimte en leestafel.  Buiten is er een volleybalveld en een sfeervolle jeu de boules-baan en hier proeft u een sfeervolle Franse stijl.

Vanzelfsprekend kunt u gebruik maken van de flatscreen TV voor uw laptoppresentatie en een whiteboard of flap-over. Thee en koffie zijn aanwezig, eten en drinken kan in overleg door ons verzorgd worden.  Na het brainstormen of de training is er op 200 meter vanaf de locatie de ruimte voor een heerlijke wandeling langs de IJssel. Bel of mail ons voor vragen of een passende offerte.

Luxe vergaderzaal met loungegedeelte voorzien van kachel, grote keuken en bar, airco. Op basis van 12 betalende personen. 2 persoonskamers met luxe badkamer. Gratis internet – flatscreen TV voor laptoppresentaties – flipover – eigen parkeergelegenheid.