Wellness behandelingen

Wellness behandelingen

 

Ontspanningsmassage

30 minuten         € 35,00

50 minuten         € 55,00

Elke lichaamsmassage geeft een vorm van ontspanning, waardoor het lichaam gemakkelijker kan functioneren. Een zeer ontspannende vorm van massage is energetische lichaamsmassage, een zachte subtiele vorm van massage die zich afstemt op de werking van het lichaam. Het resultaat kan versterken door te werken rustgevende olie.

Voet of Handmassage

30 minuten         € 35,00

Hand en/of voetmassage heeft een ontspannende werking op het hele lichaam. Iemand die door pijn of andere reden liever niet te intiem wil worden aangeraakt is dit een geweldige vorm van ontspanning.

Klankmassage

50 minuten         € 55,00

De klank die voortkomt uit klankschalen en de gong communiceert onbewust en bewust met oorspronkelijk menselijke energie. De klankmassage heeft een helende werking. In volledige ontspanning ontstaat een natuurlijk herstel in de energie tussen lichaam en geest.  Een waanzinnige beleving.

Hotstone massage

50 minuten         € 55,00

Speciale basalt stenen worden gebruikt bij een hotstone massage en geven door druk, warmte en massage een diepe ontspanning. Het is geschikt voor mensen met spierspanningen door ziekte, stress of door over/ onder belasting van het lichaam.
 

Healing

50 minuten         €55 ,00

Een healing is een zachte energiebehandeling op en om het lichaam. De aura is het menselijke energieveld en de chakra’s zijn de energie poorten die lichaam en geest verbinden.

Een healing laat energieblokkades doorstromen en zuivere energie wordt actief en versterkt

Reading

50 minuten         €55 ,00

De onderliggende gedachte van een beperking, ziekte, probleem of levensvraag kan door een reading tot inzicht komen. Een reading is het bewustmaken van de onbewuste energieën. De energie maakt onderbewuste kennis bewust.. Er zullen handvatten worden aangereikt om het vorm te geven in de persoonlijke huidige levenssituatie. De bewustwording kan zorgen voor een helende werking.  Ook kan een reading tegen een meerprijs worden aangereikt op schrift.