Fietsverhuur

Fietsverhuur

Wij bieden de mogelijkheid om bij ons fietsen te huren

Fietsen met 7 versnellingen en 4 E Bikes

2 luxe dames fietsen met 7 versnellingen gazelle            € 10, – per dag

2 luxe heren fietsen met 7 versnellingen gazelle              € 10, -per dag

2 E- Bikes lage instap met versnellingen merk Koga.      € 20, – per dag

2 E – Bikes lage instap met versnelling merk Gazelle      € 20, – per dag

 

Meerdere opties

Als u meer of andere fietsen wilt huren dan kunnen we dat voor u regelen. Graag opgeven bij uw boeking of 2 dagen voordat u ze wilt gebruiken.

 

Fietsroutes en overtochten
Welsum is een prachtig landelijk gebied en ligt in de stedendriehoek Zwolle – Apeldoorn – Deventer.

Vanuit Welsum zijn er enorme mooie fietsroutes. De natuurlijke omgeving wordt afgewisseld door de gezellige dorpjes Heerde, Epe, Vaassen, Olst en Wijhe. Voor de langere fietstochten bezoek je het prachtige stadje Hattem een Hanze en vestingstad. De grotere steden Zwolle en Deventer beide Hanzesteden zijn ook de moeite waard omdat de routes langs de IJssel afgewisseld door de kleinere pittoreske dorpjes een lust zijn om te bezoeken. Het Veluwse landschap aan de Gelderse kant wordt door de bosrijke omgeving afgewisseld met boomgaarden en de landelijke uitzichten zullen u een onvergetelijke dag bezorgen.

 

Bruggen en veerponten
Welsum ligt aan de westkant van de IJssel er zijn tussen Deventer en Zwolle geen bruggen om over de IJssel te gaan maar wel hele bijzondere alternatieven.

 

Voetveer Deventer
Een uniek voetveer om van de stadszijde naar de overzijde van de IJssel te komen en andersom. Tot op de dag van vandaag wordt hier volop gebruik van gemaakt. Met een overtocht van het pontje komt u in een handomdraai vanuit de binnenstad van Deventer in een uniek natuurgebied terecht, de Ossenwaard. Daarnaast kunt u in de zomermaanden heerlijk aan de zandstrandjes van de rivier vertoeven. Het pontje biedt bovendien een prachtig uitzicht vanaf het water op de stad. Het pontje is echter niet alleen voor recreatief gebruik, maar ook heel functioneel: u kunt als parkeeralternatief uw auto op de Worp gratis parkeren en met het pontje de binnenstad bereiken.

 

Tarieven Voetveer
Retour € 1,50
Enkel € 1,00
Kinderen t/m 3 jaar gratis overtocht

Vaartijden
Maandag t/m vrijdag 07.30 t/m 23.00 uur, zaterdag 09.00 t/m 23.00 uur, zondag 10.00 t/m 23.00 uur. Buiten de reguliere dienstregeling, kan er op aanvraag extra gevaren worden.