Specialiteiten

Specialiteiten

Happy Balanz biedt de gasten de mogelijkheid om het gevoel van Wellness te versterken. Wellness staat voor balans tussen geest en lichaam. Balans zorgt voor happiness. We bieden diverse mogelijkheden zoals thema of intuïtieve-vakanties, trainingen, workshops en persoonlijke behandelingen.

Persoonlijke behandelingen

Op afspraak is er binnen Happy Balanz de mogelijkheid voor persoonlijke massages met de keus uit ontspanning- klank of hotstone massage. Daarnaast is er de mogelijkheid om een afspraak te maken voor coaching, healing of reading.
Alle persoonlijke behandelingen worden gegeven door een gediplomeerd paramedisch-natuurgeneeskundige.

Trainingen- Cursussen – Workshops- Intuïtieve vakanties- Persoonlijke Coaching.

Bedrijf coaching- Familieopstellingen- Klankmassage-Ontspanningsmassage-Persoonlijke ontwikkeling/ Coaching- Intuïtief schetsen/ schilderen. In de nieuwsbrief zullen de geplande activiteiten worden aangegeven en is opgave mogelijk.

Bedrijfstraining en coaching-Natuurlijk Succes Verzekerd

Door bedrijf coaching is het mogelijk om organisatiedoelen te verwezenlijken.
Wanneer de bedrijfsdoelen niet aansluiten bij de organisatie en de uitvoering dan is er een quick scan nodig om de oorzaak van het stagneren te ontleden. Op een snelle en effectieve manier zal er uitleg nodig zijn waarom de natuurlijke ontwikkeling niet harmonieus verloopt. Voor organisatorische storingen is het nodig de vinger op de juiste plek te leggen. Door training en coaching is er de mogelijkheid om de te komen tot een gezonde en effectieve samenwerking

Familieopstellingen – Organisatie opstellingen – Bert Hellinger

Het doel van Familieopstellingen is het inzicht krijgen in de geestelijke en lichamelijke blokkades die we bewust en onbewust als zichtbare en onzichtbare loyaliteiten meedragen. Door bewustwording en inzicht kan herstel ontstaan. Een organisatie is net als een familie een complex fenomeen voor het totale systeem is het is vaak moeilijk vaste patronen in een familie of organisatie te doorbreken en een nieuwe koers te varen. We kunnen zowel als familie of organisatie verstrikt raken in patronen van systemen wat zich kan uiten in lichamelijke of geestelijke klachten. Er kan dan een gebrek aan productiviteit komen of de creativiteit kan langzaam gaan verstikken.

We leren hoe we kunnen omgaan met belemmerende patronen binnen een familie of organisatie. Maar het geeft tevens duidelijkheid over de plek die we kunnen innemen als persoon of organisatie en vanuit welke positie we optimaal kunnen functioneren.

Klankmassage

Klankmassage zorgt voor onbewust loslaten van alles waar je niet verantwoordelijk voor bent. Het ruilt strijd in voor vertrouwen en vergroot de eigenwaarde.

Klankmassage is de rode draad gebaseerd op communicatie met je werkelijke ik. Communiceren met de persoonlijke energiebron. De taal van de ziel communiceren met je ware gevoelens.

Klankschalen zijn geluidsschalen die een hele diepe werking hebben op ons geestelijke en lichamelijk welzijn. De werking van klankschalen zorgt voor een natuurlijk herstel van onbalans tussen geest en lichaam.

De Helende Reis – Brandon Bays

Uitleg workshop of cursus: De Helende Reis is bied een mogelijkheid om jezelf te genezen en te bevrijden van blokkades ziekten en beperkingen. Via een innerlijke reis is er de mogelijkheid om te komen bij een onbewuste energie die het antwoord kan zijn op de zorgvraag die er speelt.

Coaching

Een ontevreden gevoel wat over kan gaan in lichamelijke of geestelijke klachten, wordt vaak veroorzaakt door een verstoring ontstaan in aangenomen rol en functie. Het begrijpen van verstoord gedrag lost problemen op en kan bij een positieve instelling tekortkomingen verbeteren. Of het nu gaat om tekortkomingen in prestatie of door relationele blokkades, het gaat om het ontleden van de verstoorde situaties. Hierbij is er de mogelijkheid om te ontdekken hoe persoonlijke onafhankelijkheid en zelfstandigheid kunnen worden herkent. Door de verstarde situatie te ontrafelen en handvatten voor verandering te bieden is er de mogelijkheid dat de persoonlijke situatie kan herstellen. De energie van de omgeving zal hierdoor ook positief versterken.

Ontspanningsmassages

Elke lichaamsmassage geeft een vorm van ontspanning, waardoor het lichaam weer gemakkelijker kan functioneren. Een lichaamsmassage kan het zelfvertrouwen en de eigenwaarde vergroten en de kwaliteit van leven verbeteren. Het zit hem vooral in de persoonlijke aandacht die je voelt en ontvangt.

De bekendste vorm van massage is de energetische lichaamsmassage, een zachte subtiele vorm van massage die werkt op de werking van de energie van het lichaam.

Intuïtief Schetsen/ Tekenen

Je leert vanuit je intuïtie in beeld te brengen wat ergens verborgen ligt of waar je eindelijk eens helderheid over wilt hebben. Tevens is het een mogelijkheid om gewoon los en natuurlijk te zijn. Niet gebonden aan regels loyaliteiten vaste structuren. Het tekenen zorgt dat je je kunt vrijmaken van vaste patronen en je brengt bij ontspanning. Dit kan binnen of buiten in de prachtige omgeving van de IJssel. Waar de natuur je zelfvertrouwen kan versterken.

Intuïtieve vakanties

Een vakantie waar de kracht ligt tussen de kracht van lichaam en geest. Een intuïtieve vakantie bied je de mogelijkheid om veel te leren over wie je bent, terwijl je ook voldoende tijd hebt om uit te rusten en te doen waar je zin in hebt. Er zal worden gewerkt met de volgende thema’s: Intuïtieve ontwikkeling, Familieopstellingen, Meditatie, Klankmassage met klankschalen, De Helende reis, Intuïtief schetsen en tekenen, mantra’s. Na deze vakantie heb je diverse handvatten om je lichaam en geest in balans te houden. Je weet je innerlijke rust makkelijker te vinden door het toepassen van verschillende oefeningen en je hebt in deze vakantie geleerd hoe je je intuïtie kunt gebruiken in situaties waarin je vastloop, moe wordt of je kracht verliest.