Massage & Coaching

PRAKTIJK: NATUURLIJK HAPPY BALANZ

Natuurlijk Genezen en Bewust Ontwikkelen!

De missie van Natuurlijk Happy Balanz is om mensen op een natuurgeneeskundige wijze vanuit ervaring en deskundigheid te begeleiden naar een bewust gelukkig en een zo’n vitaal  mogelijk leven.

Carlien Cramer is de grondlegger van Natuurlijk Happy Balanz en meer dan 15 jaar werkzaam als Paramedisch Natuurgeneeskundige en voert haar werk uit als coach en trainer in combinatie met ontspanningsbehandelingen. Naast persoonlijke sessies geeft ze verschillende trainingen en workshops. Ze heeft binnen haar eigen ondernemingen tientallen mensen opgeleid tot Energetisch Therapeut. Ze is gefocust op een eerlijke, positieve levensontwikkeling en zet negativiteit om in beweging, positiviteit en creativiteit.

Op afspraak is er binnen de praktijk Natuurlijk Happy Balanz de mogelijkheid voor Persoonlijke Coaching een Healing of Reading.  Daarnaast is er de keus uit Hotstone – Ontspanningsmassage en Klankschalensessie.

Voor wie:

Wil je ontdekken wie je werkelijk bent en wil je loslaten wat je beperkt om van jezelf te houden…. wij zijn er voor  iedereen die beperkt wordt in zijn geluk en op zoek is naar bewustwording  een nieuwe uitdaging of zijn/haar intuïtie wil  versterken. Met bewustwording – begeleiding – behandeling helpen we je jouw talenten te ontdekken je kwaliteiten te vinden en je handvatten aan te reiken naar een vitaal en succesvol  leven.

Info-contact of een afspraak maken: bel 0570-547995 app 06-24859626 of mail info@happybalanz.nl

Trainingen- Cursussen – Workshops- Intuïtieve vakanties- Persoonlijke Coaching.

Bedrijf coaching- familieopstellingen- klankmassage-ontspanningsmassage-persoonlijke ontwikkeling/ coaching- intuïtief schetsen/ schilderen.

Bedrijfstraining en coaching-Natuurlijk Succes Verzekerd

Door bedrijf coaching is het mogelijk om organisatiedoelen te verwezenlijken.

Familieopstellingen – Organisatie opstellingen – Bert Hellinger

We leren hoe we kunnen omgaan en ons kunnen bevrijden van belemmerende patronen binnen een familie of organisatie.

Klankschalen

Klankschalen zijn geluidsschalen die een hele diepe werking hebben op ons geestelijke en lichamelijk welzijn.

De Helende Reis – Brandon Bays

Uitleg workshop of cursus: De Helende Reis is bied mogelijk een manier aan om jezelf te genezen en te bevrijden van blokkades ziekten.

Meerdaagse Intuïtieve Workshop

Een meerdaagse Intuïtieve Workshop waarin je door verschillende methodes leert hoe je je intuïtie positief  kunt inzetten.