Praktijk-Happy-Balanz

WELKOM  BIJ  PRAKTIJK  HAPPY  BALANZ  WELSUM

Natuurlijk Genezen en Bewust Ontwikkelen!

De missie van Praktijk Happy Balanz is om mensen vanuit ervaring en deskundigheid te begeleiden naar een bewust gelukkig en een zo’n vitaal  mogelijk leven.

Op zoek naar wie je werkelijk bent?

Wij bieden:

  • Coaching voor Persoonlijke Ontwikkeling
  • Counseling voor Raad en Oplossingen
  • EMDR voor Trauma verwerking
  • Reading voor Inzicht en Bewustwording
  • Healing  voor Balans en Rust
  • Intuïtieve Cursussen voor Kracht en Kennis
  • Massages voor Vitaliteit en Ontspanning

 

Even voorstellen:

Mijn naam is Carlien Cramer en ben  de grondlegger van Praktijk Happy Balanz. Ik ben meer dan 15 jaar werkzaam en voer mijn werk uit als  Coach-Counselor en Trainer in combinatie met verschillende ontspanningsbehandelingen. Naast persoonlijke sessies geef ik  verschillende trainingen en workshops. Ik heb binnen mijn eigen ondernemingen tientallen mensen opgeleid tot Energetisch Therapeut. Mijn focus ligt op een eerlijke, positieve levensontwikkeling.  Ik wil cliënten helpen bij  het overwinnen van eigen ziekten, blokkades. En problemen te analyseren en antwoorden te vinden op zorg/ en levensvragen. Door mijn eigen levensprocessen kwam ik er achter dat elke blokkade, angst en ziekte een achterliggende boodschap/ leerproces bevat. Ik leerde loskomen van aangeleerde loyaliteiten de negatieve en beperkende beïnvloeding van de buitenwereld en het proces van afhankelijkheid.  Als ervaringsdeskundige kan ik mensen nu helpen om de regisseur te worden van hun eigen leven.

Voor wie:

Wil je ontdekken wie je werkelijk bent en wil je loslaten wat je beperkt om van jezelf te houden…… Praktijk Happy Balanz is er voor  iedereen die beperkt wordt in zijn geluk en op zoek is naar bewustwording  een nieuwe uitdaging of zijn/haar intuïtie wil  versterken. Met bewustwording – begeleiding – behandeling helpen we je jouw talenten te ontdekken je kwaliteiten te vinden en je handvatten aan te reiken naar een vitaal en succesvol  leven.

Info-contact of een afspraak maken: bel 0570-547995 app 06-24859626 of mail info@happybalanz.nl

Trainingen- Cursussen – Workshops- Intuïtieve vakanties- Persoonlijke Coaching.

Bedrijf coaching- familieopstellingen- klankmassage-ontspanningsmassage-persoonlijke ontwikkeling/ coaching- intuïtief schetsen/ schilderen.

Bedrijfstraining en coaching-Natuurlijk Succes Verzekerd

Door bedrijf coaching is het mogelijk om organisatiedoelen te verwezenlijken.

Familieopstellingen – Organisatie opstellingen – Bert Hellinger

We leren hoe we kunnen omgaan en ons kunnen bevrijden van belemmerende patronen binnen een familie of organisatie.

Klankschalen

Klankschalen zijn geluidsschalen die een hele diepe werking hebben op ons geestelijke en lichamelijk welzijn.

De Helende Reis – Brandon Bays

Uitleg workshop of cursus: De Helende Reis biedt mogelijk een manier aan om jezelf te genezen en te bevrijden van blokkades ziekten.

Meerdaagse Intuïtieve Workshop

Een meerdaagse Intuïtieve Workshop waarin je door verschillende methodes leert hoe je je intuïtie positief  kunt inzetten.