Coaching

Coaching

Coaching worden aangeboden voor iedereen die de unieke lichamelijke of geestelijke ontwikkeling en conditie wil versterken. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, het afstemmen op je intuïtie, het ontleden van angsten, blokkades  of ziektes, dan krijg je inzicht en handvatten om je doel te bereiken. Happy Balanz leert je het allerbeste en allermooiste in jezelf te ontdekken. Je kunt leren loslaten wat je beperkt om van jezelf te houden.

Leef vandaag met een open blik op de toekomst!

Door inzicht in de bewustwording zijn we in staat contact te maken met onze zichtbare of (nog) onzichtbare kwaliteiten. Bij Happy Balanz  richten we ons op het overwinnen van angsten, emoties, vermoeidheid, communicattie stoornissen en ziekten die de persoonlijke ontwikkeling blokkeren. Door training en coaching werken we aan de positieve ontwikkeling van het individu. Er wordt bewust gekeken naar de unieke persoonlijke mogelijkheden. Het inzichtelijk maken van de kernkwaliteiten zet mensen aan tot het loslaten van beperkingen en het aangaan van nieuwe uitdaging. Nieuw inzicht verhoogt het zelfvertrouwen. Het vergroten van zelfvertrouwen zet de cliënt mogelijk weer aan tot actie. Onmacht en macht kunnen worden omgezet in kracht.

Bedrijfscoaching

Ontwikkel je bedrijf tot een stralende onderneming.

Werknemers coachen
Soms zie en ervaar je als werkgever dat werknemers niet voldoen aan de rol en functie. Het begrijpen van het gedrag lost mogelijk problemen op en heelt de tekortkomingen.  Bij Happy Balanz krijg je gevraagd advies, we zijn ervaringsdeskundig op gebied van communicatie stoornissen- blokkades in werksituaties -persoonlijke problemen/verstarringen of ziekte. Of het nu gaat om tekortkomingen in prestatie of door relationele blokkades of andere zorgvragen, we ontleden het proces waardoor we inzicht krijgen in de verstoorde situatie. We coachen mensen naar onafhankelijkheid en zelfstandigheid. Als de werknemer de motivatie om te werken weer voelt zal de situatie veranderen en de energie van het bedrijf zal daarmee zeer waarschijnlijk positief versterken.

· Wijsheid en kennis is bedrijfsucces
· Ervaringsdeskundigheid geeft vertrouwen
· Feedback vergroot inzicht
· Luisteren verteld de waarheid
· Verantwoordelijkheid is verandering
· Authenticiteit creëert doelen
· Professionaliteit wil verbinden

Organisatie en verandering

Wijsheid en kennis
Wijsheid en kennis Is nodig om te komen tot het vormen van doelen. In staat zijn om los te laten wat ons beperkt om flexibel te werken.

Ervaringsdeskundigheid
Verbind de kennis en wijsheid met het persoonlijk of groepsgevoel. Vanuit vertrouwen kan nieuwe kennis wijsheid worden ontdekt. Onmacht en negativiteit wordt omgezet in positiviteit.

Feedback
Als organisatie open durven staan en inspelen op de nieuwste ontwikkelingen. Feedback toestaan en herkennen van gedragsvormen biedt mogelijkheden om te veranderen.

Jaloezie
Jaloezie betekent kwaliteit voor een bedrijf of organisatie. Met jaloezie wordt de drive om te groeien vergroot. Jaloezie is een positieve energie want het zorgt ervoor dat een bedrijf alert en wakker blijft.

Luisteren
Luisteren naar alle relaties en contacten geeft een bedrijf of organisatie de ruimte om de oorzaak van controle en gedragscodes te herkennen. Autoriteit kan positief zijn wanneer er nog gebrek is aan vertrouwen. Duidelijkheid en regels geven veiligheid. Als gebrek aan vertrouwen is overwonnen kunnen verstoorde gedragscodes worden losgelaten.

Verantwoordelijkheid
Bewust zijn van elke actie en elke handeling zorgt voor een opwaartse verandering. Starheid en frustratie krijgt geen voeding om te groeien. Lege plekken kunnen worden ingevuld met nieuwe doelen.

Authenticiteit
Werken vanuit het weten is werken vanuit vertrouwen. Het schept en creëert inzicht. Doelen worden helder en kunnen worden verwezenlijkt.

Professionaliteit
Werken vanuit kracht en weten zorgt voor positiviteit. Vanuit deze energie kunnen verbindingen worden gelegd en kunnen relaties bij elkaar aansluiten.

Uitgangspunten voor goede samenwerking

Focus op je doel, flexibel in de weg er naar toe
De cliënt is jouw geld, jouw verantwoordelijkheid
Goed voorbeeld doet goed volgen
Tijd is tijd
Afspraken zijn afspraken
Communicatie is eerlijkheid en duidelijkheid
– Verantwoordelijkheid betekent keuzes maken
Regie voeren ten aanzien van je functie

Doelstelling van trainen en coachen

Ontdek je persoonlijke kwaliteiten
Herken je negatieve eigenschappen
Bepaal je levensdoelen en je leerdoelen
Focussen op je doelen en werken met speerpunten
Herkennen van je persoonlijke invloed
Bewust van je invloed op anderen
Nieuwe kleur brengen aan de situatie.
Positief in het nu leven staan
Een open blik op de toekomst

Afstemming & Kosten

Coaching is ten allen tijde maatwerk, waarvoor Happy Balanz u deskundig advies kan geven of u of uw medewerker kan begeleiden.
Als eerste vindt er voor de bedrijfscoaching een oriënterend gesprek plaats. Op basis van het gesprek wordt een offerte opgesteld, waarna de opdracht en vervolgafspraken volgen. De gegevens voor vragen of het maken van een afspraak neem contact op.