Tijd voor vernieuwing

Tijd voor vernieuwing

Vernieuwing authentieke kapschuur!

Onze oude kapschuur speciaal voor privé gebruik, vroeg al jaren om nadrukkelijk om een stevige opknapbeurt. Door de twijfel rond de corona crisis hebben we gewacht tot deze periode weer naar een normalere situatie is terug gekeerd. De schuur was in de oorlog door brand verwoest en ook opnieuw opgebouwd. De herbouwde schuur zat constructief goed in elkaar. Inmiddels 2022 hadden wij onze twijfel over de overleving van de schuur. Tot het voorjaar was de schuur gelukkig opgewassen tot harde wind en storm. Het oude rode asbest dak gaf ons duidelijk aan dat we actie moesten ondernemen. We wilden voorkomen dat de stormen sterker zouden worden dan de standvastigheid van de schuur. Dus het asbest dak werd professioneel verwijderd en de schuur werd in de stijl van het voorste gedeelte wat in 2018 was vernieuwd ook opgeknapt! De parkeerplaats is aangepast en in het voorjaar van 2023 zal er een nieuwe groenstrook volgen om de natuurlijke uitstraling weer te versterken. We zijn er trots op en blij mee!

 

 

 

Carlien