Corona Beleid Verhuur

Corona Beleid Verhuur

Tijdens Corona 2 vakantiehuizen te huur

Graag vakantie houden tot 31 mei of na 1 juni het kan weer…..

Om de 1,5 meter te kunnen waarborgen, kunt u hier tot 31 mei met 2 gezinnen terecht.  Er zijn 2 losse vakantiehuizen waar u tot maximaal 10 personen kunt boeken per vakantiehuis.  Vanaf 1 juni is het mogelijk om met grotere groepen de groepsaccommodatie weer te gebruiken.  Gezinnen met aanhang,  familie of vrienden, met de nodige maatregelen is vakantie vieren hier weer mogelijk. Je kunt je bij ons prima vermaken ook met de corona maatregelen. We beschikken over een recreatiezaal waar je kunt poolen, darten, tafeltennissen en buiten een jeu de boules, volleybal, badminton en een wellnesstuin ( aangepast gebruik corona ) zie verder onze website voor aanvullende info!

Kijk in de agenda voor de beschikbaarheid en neem gerust contact op voor onze mogelijkheden.

 

 

 

Carlien