Dag van de Ondernemer 15 november 2019

Dag van de Ondernemer 15 november 2019

VVD zet lokale ondernemer in het zonnetje!

Voor de VVD Olst-Wijhe een mooie gelegenheid om lokale ondernemers extra in het zonnetje te zetten om hen zo te laten zien de de liberalen blij met hen zijn.

De fractie van de VVD Olst- Wijhe bracht onder andere een bezoek aan Ted en Carlien van Recreatie Hoeve Happy Balanz in Welsum. Ted en Carlien besloten ruim drie jaar geleden het roer om te gooien. Ze verkochten hun boerderij in Lemelerveld en kochten een oude IJsselhoeve in Welsum die ze in twee jaar tijd om toverden tot een prachtige recreatiehoeve waar gezinnen en bedrijven kunnen ontspannen en vergaderen.

Hun formule waarbij luxe en comfort gecombineerd wordt met de Sallandse gastvrijheid, is een succes. Happy Balanz verwelkomde in minder dan een jaar tijd al meer dan duizenden gasten. Mede door dit succes zijn Ted en Carlien van plan hun recreatiehoeve verder uit te bouwen. Rasechte ondernemers dus met het hart op de juiste plaats. Voor de VVD alle reden om hen te feliciteren met hun onderneming.

 

 

Carlien