Happy Balanz

Happy Balanz

Happy Balanz in volle gang!

Inmiddels draait ons bedrijf op volle kracht en hebben we een mooie verhuur mix van business en de particuliere markt. Opa’s en oma die hun kinderen en kleinkinderen een weekendje mee uitnemen en kiezen voor onze luxe locatie en het mooie Welsum. Of vriendengroepen die samen een weekendje uit gaan. Business groepen maken optimaal gebruik van de gemakken van onze accommodatie waar ze binnen en buiten activiteiten kunnen combineren. Pittige teambuilding waar bokslessen zelfs de revue passeren. Een database groep uit Amsterdam hield het 7 nachten en 8 dagen vol om een nieuw programma te ontwikkelen. Ontspannen in de tuin en het wandelen of  hardlopen in de mooie omgeving. We zijn zeer positief verrast dat de ontwikkeling  voldoet aan ons business-plan. De afwisseling van mensen en thema’s maakt ons werk tot een mooi avontuur waar we veel nieuwe processen de revue passeren..

Onze wellness tuin met jacuzzi buitendouche en sauna, het speelveld met jeu de boules baan zijn naast de recreatieactie mogelijkheden een waardevolle aanvulling. Kerst en Oud en Nieuw was  gezellig bezet met mensen van Denemarken, Duitsland en Nederland. In de loop van het jaar zullen we de werkzaamheden van de overige gebouwen oppakken om er een mooi totaalplaatje van te maken. .   Wordt vervolgt…..

Carlien