Open lessen en Workshops September 2018

Open lessen en Workshops September 2018

Op zoek naar wie je werkelijk bent!

Heb je levensvragen of wil je antwoorden op waarom er pijn, ziekte vermoeidheid of stress bestaat?  Er zijn veel mogelijkheden om te ontdekken wie je werkelijk bent en waarom iets soms zomaar je leven verstoort.

Vanaf februari zullen er vrijblijvend openlessen worden gegeven om te kijken of het je aanspreekt om een cursus of workshop bij ons te gaan volgen. Je kunt vrijblijvend ervaren of dit een mogelijkheid is om je persoonlijk ontwikkeling te vergroten. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor persoonlijke coaching-massage- reading of healing.

Open lessen

 

Er zullen open lessen worden gegeven:

  • Persoonlijke Intuitieve ontwikkeling
  • Positiviteit-Traingen
  • Werken met/ en ervaren van Klankschalen
  • Familieopstellingen ( volgens Bert Hellinger)

 

De data volgen…… maar heb je al belangstelling?

Mail of bel ons dan houden we je op de hoogte.

06-24859626

Carlien